Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem akarunk betelepítést
  2008-11-25 18:28:21, kedd
 
  MI TÖRTÉNIK BICSKÉN? NEM AKARUNK BETELEPÍTÉST. BICSKE MARADJON A BICSKEIEKÉ!
2008. november 24. 21:23:43

Nyílt levél a Póc-tetői lakossági törvényességi vizsgálatról

Tessely Zoltán polgármester úrhoz
és Bicske Városi Önkormányzat Képviselő-testületéhez
(Polgármesteri Hivatal, 2060 Bicske, Kossuth tér 14.)


Tisztelt Polgármester Úr, tisztelt Képviselő-testület!

● ELŐZETES TÉTELEINK A PÓC-TETŐ ÜGYÉBEN:


I. A golfpálya ráfizetéses lenne.

II. A terület a tervezett beruházás szempontjából vízhiányosnak tekinthető.
III. Bicskén igen sok ember nem akar betelepítést, mert nem a bicskeieknek lenne ott munkahely, mert magyarul akarunk dolgozni, és nem akarunk cselédek lenni.

IV. A bicskei fiatalok egyszerűen nem jutnak telekhez.
Mi, bicskeiek eddig egészen jól megvoltunk (és ezután is megleszünk) golf, golfpálya és nagyszámú külföldi betelepítése nélkül. Így vélekedik a bicskeiek túlnyomó része. Ezért indítottunk lakossági törvényességi vizsgálatot a bicskei külterülethez tartozó Póc-tető ügyében.

A FURCSA, ERŐLTETETT BERUHÁZÁS KAPCSÁN ÉGETŐ KÉRDÉSEK SORA TOLAKODIK ELŐ!

● MI TÖRTÉNT PONTOSAN ADÁS-VÉTEL CÍMÉN?
1. Meg kell vizsgálni, vajon törvényes vagy törvénytelen volt-e már a Póc-tető területének adás-vétele? A terület bicskei földműveseké, majd a helyi termelőszövetkezeté volt. Az 1970-es években kisajátították, majd az esztelen erőmű-beruházás bukása után nem adták vissza a jogos tulajdonosoknak.

● MIÉRT TITOKBAN ÍRTA ALÁ NÉHAI SZÁNTÓ JÁNOS POLGÁRMESTER A SZERZŐDÉST?
2. 2006. szeptember 5-én Szántó János néhai polgármester két kft.-vel, személy szerint Arie Jom-Tovval miért titokban írta alá azt a szerződést, amelyet aztán hosszú ideig titkoltak. Közérdekű adatokat tartottak vissza. Talán éppen az aláírás titkossága jelzi, hogy rosszhiszeműen írták alá a felek a szerződést? Ha a szerződés Bicskére nézve hátrányos, akkor kezdeményezni kell felülvizsgálatát.

● TESSELY ZOLTÁN POLGÁRMESTER: A LAKOSSÁG AKARATÁT AKARJÁK TELJESÍTENI.
3. Ezt több alkalommal említette Tessely Zoltán polgármester úr. Miért nem vették és veszik figyelembe Bicske lakosságának kívánságát Szántó János volt és Tessely Zoltán jelenlegi polgármester, illetve a Fidesz, az MSZP és az Összefogás Bicskéért képviselői? A lakosság akar dönteni a Póc-tető belterületbe vonásáról. Ebből a célból Bicskén a népszavazási kezdeményezéshez 2007. december 6-ára 2324 aláírás gyűlt össze, amelyekből Molnár Julianna jegyző asszony (mint a helyi választási iroda vezetője) csupán 1721-et fogadott el érvényesnek, 623-at érvénytelennek. (1867 érvényes aláírásra lett volna szükség.) A megyei választási iroda, a megyei bíróság érdemi vizsgálat nélkül, csípőből elutasította a fellebbezést. (Országos arányszámban ez 2 millió aláírásnak felel meg!)

● SAJÁT HAZÁNKBAN MAGYAR NYELVEN KÍVÁNUNK DOLGOZNI, NEM ANGOLUL!
4. Az 1500-1700 lakásba (és a szállodákba) hány ezer nyugat-európai vagy izraeli lakót terveznek betelepíteni? Hol lesz munkája ennyi embernek? Feltételezem, hogy szeretnének Bicskén munkát vállalni. Csak nem gondolják komolyan, hogy a gyarmatosítás, betelepítés oldja meg munkaerőgondjainkat? Nem inkább a hazai termékek-termények és a magyar kézbe kerülő kereskedelem fog munkát adni honfitársainknak? Adjanak öt év adókedvezményt a magyar vállalkozónak is! Miért akarják ránk erőltetni az angol vagy egyéb nyelvet?

● TULAJDONKÉPPEN ÚJ TELEPÜLÉST AKARNAK LÉTREHOZNI?
EZ A MAI, TÖKÉLETLEN RENDELKEZÉSEK SZERINT IS TÖRVÉNYTELEN.
5. Hozzájárult-e a lakosság, hozzájárultak-e magasabb szervek (országgyűlés, Sólyom László köztársasági elnök) ahhoz, hogy új település jöjjön létre? Ugyanis a Póc-tetőt biztonsági őrök őrzik, kapuval zárják el tőlünk. Szinte területen kívüli helyzetbe hozták a Póc-tetőt. Nem akarunk külföldi (nyugat-európai, izraeli) irányítást Bicskén!

● A BICSKEIEKET KIZÁRJÁK? A GOLFPÁLY RÁFIZETÉSES LENNE (KARL DÓRA).
6. A bicskei közembereket mérhetetlenül bosszantja a tervezett luxusnegyed? A tervezett 30-40-60-100-170 milliós lakásokat fiataljaink hogyan tudják megvásárolni? A 2008. november 17-i lakossági beszélgetésen Karl Dóra visszautasította, hogy a bicskei fiatalok telekhez jussanak 2 millió forintért. Egyébként a golfpálya olyan sokba kerülne, hogy soha nem térül meg (K. D.). Akkor minek építik? Esetleg valami titkos támaszpont céljából?
● BIZTONSÁGUNKAT FENYEGETI-E A BERUHÁZÁS?
7. Milyen biztonsági kockázatokkal jár a jelenlegi helyzet? Például a rendőrség csak külön bejelentés alapján léphet a lezárt térségbe. Mivel a tervezett beruházás fő képviselője, Arie Jom-Tov izraeli-magyar állampolgár, nem tartanak-e attól, hogy az izraeli-arab összecsapások miatt Bicske is célpont lehet, akár fegyveres erőszak fenyegethet (merényletek stb.)? Nem fogadhatjuk el, hogy esetleg idegen állam fegyveres erői, vagy biztonsági szolgálatai jelenjenek meg a közelben. A betelepítés felerősítheti a zsidóellenességet (antiszemitizmust).

● A MÉLYEN A FÖLD ALATT FEKVŐ VÍZKÉSZLET (KARSZTVÍZ) A MAGYAR NÉP TULAJDONA. MEGBOLYGATÁSA SÚLYOS KÖRNYEZETKÁROSÍTÁS ÉS BÛNCSELEKMÉNY.
8. A golfpálya füvén az építkezés során minden élőlényt ki szoktak irtani: rovarokat, emlősöket. A föld alatti csőrendszer miatt eltüntetik a vakondot és minden kisebb állatot - súlyosan károsítva ezzel a környezetet. Ha a karsztvízhez nem nyúlnak hozzá, akkor honnan akarják vételezni a töméntelen vizet? Gyakorlatilag vízhiányos területre tervezik a golfpályát, a 4-6 ezer fős telepet. Bár a karsztvízrendszert - a szakhatóság szerint - nem szabad bolygatni, a területenkívüliség miatt ezt nehéz lenne ellenőrizni. Ki hatalmazta föl Önöket, hogy nemzeti kincsünket: a föld alatti ivóvízkészletet és az esetleg fölhasználható melegvíz-forrást átjátsszák külföldi ,,befektetőnek", illetve idegen államok tőkéseinek? Ha Budapesten vállalnának munkát a betelepülők, akkor kocsijukkal súlyosan károsítanák a környezetet. A bicskei szennyvíztelepre akarnak rákötni a külföldiek, ez a szennyezés tovább terhelné a Szent László-patak völgyét. A betelepítés szűkítené a bicskei emberek-fiatalok életterét. A horgászok, a csónakázók, a vadászok, a kirándulók, a motorosok vissza akarnak térni!

● KÁRTÉRÍTÉST SEM A BICSKEI ÖNKORMÁNYZAT, SEM BICSKE LAKOSSÁGA NEM FOG FIZETNI A BETOLAKODÓKNAK.
9. Törvénytelenségek esetén ki fog kártérítést fizetni? Nem várhatják, hogy Bicske lakossága ebben az ügyben kártérítést fizessen külföldi vagy belföldi magán- vagy jogi személyeknek. Mi időben figyelmezettünk mindenkit.

● ÚJABB ANYAGI TERHEKET NEM AKARUNK VÁLLALNI BICSKÉN.
10. Tudnak-e róla, hogy ezt mondta Tessely Zoltán polgármester?: ,,A beruházás során 1500 új lakóingatlan keletkezik, amely többletköltséget jelent majd az önkormányzatnak." (Demokrata, 2008. október 22., 27. oldal) Nyilván a kötelező közművekről, közszolgáltatásokról van szó (víz, villany, közvilágítás, ivóvíz, szennyvízelvezetés és -kezelés, szemétszállítás, útrendszer gondozása, közterületek felügyelete és gondozása, az óvodai és alapfokokú iskolai ellátás). Tehát szabad-e újabb anyagi terheket a nyakunkba venni - a külföldiek betelepítésével? Elég anyagi terhet jelent a mostani kb. 2 ezer millió (2 milliárd forintos) adósság.

● A TÖRVÉNYES FELELŐSSÉGRE VONÁS, BÜNTETÉS LEHETŐSÉGE
11. Fölmérték-e annak következményeit, hogy Önöket személyesen és egyenként erkölcsi, politikai és anyagi felelősség terheli ebben az ügyben? Ha a vizsgálat Önöket terhelő eredménnyel zárul, a törvényes felelősségre vonásra számíthatnak. Hiszen nem a külföldi vagy belföldi befektetőket, legkevésbé önmagukat, hanem a bicskeiek érdekeit kell hogy képviseljék. Hogy Bicske a bicskeieké maradjon...
Akiknek a Póc-tetővel kapcsolatos tevékenységét meg kell vizsgálni: Tessely Zoltán polgármester, Adravecz Tamás, Bőcsné Petrohán Mária, dr. Bölcskey Károly, Döme László, Döme Lászlóné, Hetlinger Zoltán, Horváth Imre , Komárominé Bodnár Erika, Máté Jánosné, ifj. Pálffy Károly, Pitt Sebestyén, Sulyokné Guba Judit, Szakács Sándor, dr. Tiborcz Péter, Tóth Lajos, dr. Varga Ferenc, Vörös István önkormányzati képviselők. Ha a vizsgálat megkívánja, nem tekinthetünk el Szántó János néhai polgármester szerepének értékelésétől sem - a kötelező kegyeleti tisztelet megadása mellett. Szükség esetén a korábbi iratokat és intézkedéseket szintén megvizsgáljuk.

● A TÖRVÉNYES MEGOLDÁSOKRÓL NEM MONDHATUNK LE. SEGÍTSÉK A VIZSGÁLATOT!
12. Egyelőre a vizsgálati szakaszban tartunk. A Póc-tető kérdését alaposan ki kell vizsgálni. Át kell tekinteni az összes hivatalos iratot. Ha törvénytelenségek történtek, akkor azokat föl kell számolni. Ha a lakosság tekintélyes része nem akarja a betelepítést, akkor nem is lesz betelepítés. Törvénytelenségek esetén a lakosság fönntartja magának a jogot törvényes megoldások kidolgozására és megvalósítására. Tisztelettel kérem, hogy a vizsgálat során álljanak a vizsgálóbizottság rendelkezésére. Tisztelettel kérjük, segítsék a kérdések tisztázását, az írásbeli és szóbeli szakasz lebonyolítását kérdőívek kitöltésével és a személyes meghallgatáson történő részvétellel.

● ÉRVÉNYTELEN VOLT A JANUÁRI BELTERÜLETBE VONÁS!
13. Végezetül fölteszem a kérdést? Kérjük hogy ne szavazzanak és intézkedjenek a lakosság ellenében! Hiszen a 2008. január végi belterületbe vonás érvénytelen volt. Ne szavazzanak meg újabb törvénytelenséget! Itt és most ne folytassanak lakosságellenes politikát! (Kiárusítás helyett a 2-es iskola veszélyes épületével foglalkozzanak!)

Józan belátásukat remélve, tisztelettel és köszönettel:

Bicskén, 2008. november 24-én

PÓC-TETŐ

VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG

Kapják: a bicskei polgárok; a bicskei önkormányzat tagjai; közéleti személyek; a tájékoztatás képviselői; irattár.



http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=12&Direkt= MI_TORTENIK_BICSKEN__NEM_AKARUNK_BETELEPITEST._BICSKE_MARADJON_A_BICSKEIEKE__5166 4&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: többletköltséget, visszautasította, szennyvíztelepre, kezdeményezéshez, honfitársainknak, felülvizsgálatát, antiszemitizmust, szemétszállítás, megvalósítására, következményeit, tulajdonosoknak, betelepítésével, önkormányzatnak, ivóvízkészletet, lakosságellenes, figyelmezettünk, betolakodóknak, kisajátították, érvénytelennek, rendelkezésére, rosszhiszeműen, lebonyolítását, tulajdonképpen, adókedvezményt, intézkedéseket, foglalkozzanak, fölhasználható, biztonságunkat, meghallgatáson, megvizsgáljuk, szempontjából, vízhiányosnak, önkormányzati, rendelkezések, hozzájárultak, vállalkozónak, golfpálya ráfizetéses, tervezett beruházás, bicskeieknek lenne, bicskei fiatalok, bicskeiek túlnyomó, bicskei külterülethez, terület bicskei, 1970-es években, esztelen erőmű-beruházás, jogos tulajdonosoknak, aláírás titkossága, szerződés Bicskére, lakosság akar, célból Bicskén, népszavazási kezdeményezéshez, helyi választási, TÖRTÉNIK BICSKÉN, AKARUNK BETELEPÍTÉST, BICSKE MARADJON BICSKEIEKÉ, Tessely Zoltán, Bicske Városi Önkormányzat Képviselő-testületéhez, Polgármesteri Hivatal, Tisztelt Polgármester Úr, ELŐZETES TÉTELEINK PÓC-TETŐ ÜGYÉBEN, ERŐLTETETT BERUHÁZÁS KAPCSÁN ÉGETŐ KÉRDÉSEK SORA TOLAKODIK ELŐ, TÖRTÉNT PONTOSAN ADÁS-VÉTEL CÍMÉN, MIÉRT TITOKBAN ÍRTA ALÁ NÉHAI SZÁNTÓ JÁNOS POLGÁRMESTER SZERZŐDÉST, Szántó János, Arie Jom-Tovval, TESSELY ZOLTÁN POLGÁRMESTER, LAKOSSÁG AKARATÁT AKARJÁK TELJESÍTENI, Összefogás Bicskéért, Molnár Julianna, SAJÁT HAZÁNKBAN MAGYAR NYELVEN KÍVÁNUNK DOLGOZNI, TULAJDONKÉPPEN ÚJ TELEPÜLÉST AKARNAK LÉTREHOZNI, TÖKÉLETLEN RENDELKEZÉSEK SZERINT IS TÖRVÉNYTELEN, Sólyom László, BICSKEIEKET KIZÁRJÁK, GOLFPÁLY RÁFIZETÉSES LENNE, KARL DÓRA, Karl Dóra, BIZTONSÁGUNKAT FENYEGETI-E BERUHÁZÁS, Arie Jom-Tov, MÉLYEN FÖLD ALATT FEKVŐ VÍZKÉSZLET, MAGYAR NÉP TULAJDONA, MEGBOLYGATÁSA SÚLYOS KÖRNYEZETKÁROSÍTÁS ÉS BÛ, Szent László-patak, KÁRTÉRÍTÉST SEM BICSKEI ÖNKORMÁNYZAT, BICSKE LAKOSSÁGA NEM FOG FIZETNI BETOLAKODÓKNAK, ÚJABB ANYAGI TERHEKET NEM AKARUNK VÁLLALNI BICSKÉN, TÖRVÉNYES FELELŐSSÉGRE VONÁS, BÜNTETÉS LEHETŐSÉGE, Hogy Bicske, Adravecz Tamás, Bőcsné Petrohán Mária, Bölcskey Károly, Döme László, Döme Lászlóné, Hetlinger Zoltán, Horváth Imre, Komárominé Bodnár Erika, Máté Jánosné, Pálffy Károly, Pitt Sebestyén, Sulyokné Guba Judit, Szakács Sándor, Tiborcz Péter, Tóth Lajos, Varga Ferenc, Vörös István, TÖRVÉNYES MEGOLDÁSOKRÓL NEM MONDHATUNK LE, SEGÍTSÉK VIZSGÁLATOT, ÉRVÉNYTELEN VOLT JANUÁRI BELTERÜLETBE VONÁS,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Messziről jött ember  Szent György napi hiedelmek, s...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Paul David Tripp Április 26  Ébredj  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  A Föld napja  Emlék  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Miért nem menti meg Jézus...  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ma  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  A Gömb  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Maradék idő  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Búzaszentelés  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Különös!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Rögtön puha Mézes Krémes  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Esti kép  Ébredj  Gaál Viktor gondolata  William Shakespeare idézet  Emberként automatikusan értéke...  A hét szűk esztendő  Szép estét kedves látogatóimna...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Palóc Grand Canyon  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom 
Bejegyzés Címkék
golfpálya ráfizetéses, tervezett beruházás, bicskeieknek lenne, bicskei fiatalok, bicskeiek túlnyomó, bicskei külterülethez, terület bicskei, 1970-es években, esztelen erőmű-beruházás, jogos tulajdonosoknak, aláírás titkossága, szerződés Bicskére, lakosság akar, célból Bicskén, népszavazási kezdeményezéshez, helyi választási, megyei választási, megyei bíróság, 1500-1700 lakásba, magyar kézbe, magyar vállalkozónak, angol vagy, bicskei közembereket, tervezett luxusnegyed, tervezett 30-40-60-100-170, golfpálya olyan, jelenlegi helyzet, rendőrség csak, lezárt térségbe, betelepítés felerősítheti, golfpálya füvén, építkezés során, föld alatti, szakhatóság szerint, esetleg fölhasználható, bicskei szennyvíztelepre, szennyezés tovább, betelepítés szűkítené, bicskei emberek-fiatalok, motorosok vissza, ügyben kártérítést, beruházás során, kötelező közművekről, nyakunkba venni, külföldiek betelepítésével, vizsgálat Önöket, törvényes felelősségre, külföldi vagy, bicskeiek érdekeit, bicskeieké maradjon, vizsgálat megkívánja, kötelező kegyeleti, korábbi iratokat, vizsgálati szakaszban, összes hivatalos, lakosság tekintélyes, lakosság fönntartja, jogot törvényes, vizsgálat során, vizsgálóbizottság rendelkezésére, kérdések tisztázását, személyes meghallgatáson, lakosság ellenében, 2-es iskola, bicskei polgárok, bicskei önkormányzat, tájékoztatás képviselői, többletköltséget, visszautasította, szennyvíztelepre, kezdeményezéshez, honfitársainknak, felülvizsgálatát, antiszemitizmust, szemétszállítás, megvalósítására, következményeit, tulajdonosoknak, betelepítésével, önkormányzatnak, ivóvízkészletet, lakosságellenes, figyelmezettünk, betolakodóknak, kisajátították, érvénytelennek, rendelkezésére, rosszhiszeműen, lebonyolítását, tulajdonképpen, adókedvezményt, intézkedéseket, foglalkozzanak, fölhasználható, biztonságunkat, meghallgatáson, megvizsgáljuk, szempontjából, vízhiányosnak, önkormányzati, rendelkezések, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.